KAKO LAHKO DOBIM PREDRAČUN?

Predračun si lahko zelo enostavo kreirate kar sami. Potrebno je dodati izdelek v košarico, nadaljevati nakup in izbrati ustrezen način plačila. Predračun boste prejeli na vaš email.

 

ALI SPLETNE CENE VELJAJO TUDI V POSLOVALNICI "ČRIČEK"?

Spletne cene veljajo le za spletno trgovino in se razlikujejo od cen v sami poslovalnici.

 

KAJ POMENI "DOBAVLJIVOST: NI NA ZALOGI"?

 Če artikla ni na zalogi v spletnem skladišču, bomo izdelek naročili in ga izdobavili takoj, ko ga prejmemo na zalogo.

 

ALI LAHKO NA SPLETNI STRANI CRICEK.SI DOBIM TUDI RAČUN NA PODJETJE?

Na spletni strani cricek.si lahko kupujejo tako fizične kot pravne osebe. V kolikor želite račun na podjetje, se registrirajte kot pravna oseba in izstavili vam bomo račun na podjetje.

 

ALI JE MOŽNO NAROČENO BLAGO NA SPLETU, PREVZETI V POSLOVALNICI?

Osebni prevzem je možen v poslovalnici "Čriček" na naslovu Zaloška cesta 18, Ljubljana. To možnost označite ob naročilu.

 

KJE LAHKO PREVZAMEM PAKET, ČE ME V ČASU DOSTAVE NI DOMA?

V kolikor v času, ko vam poštar Pošte Slovenije dostavi paket ni na domačem naslovu, vam bo poštar pustil obvestilo o prispeli pošiljki. S tem obvestilom lahko nato blago prevzamete na vam najblišji Pošti Slovenije.

 

KDAJ BO NAROČENO BLAGO TUDI DOSTAVLJENO?

Ko boste na svoj elektronski naslov prejeli obvestilo, da je vaše naročilo bilo obdelano, bo to pomenilo da je blago tudi odposlano in od takrat naprej lahko naročeno blago pričakujete v roku 1-2 delovna dni.

 

KOLIKO ZNAŠA POŠTNINA ZA NAROČILA V SPLETNI TRGOVINI?

Poštnina za naročeno blago v spletni trgovini do vrednosti 299€, znaša 4€ (ne glede na velikost, vrsto in težo blaga). Za nakupe katerih vrednost je večja od 299€, pa je poštnina brezplačna.

 

ALI JE MOŽNO NAROČENO BLAGO NAROČITI NA SLUŽBENI NASLOV?

Seveda. Blago lahko naročite tudi v svoje podjetje. To možnost vam ponujamo v postopku naročila, kjer lahko izbirate kdo je plačnik in kam naj se izvrši dostava naročenega blaga.